Burnout Paradise (PS3)

Lägg 299 kr på detta spelet i PSN och du har spenderat dina pengar väl. Då får du även alla expansioner på köpet. Igår kväll efter många timmars spelande lyckades jag äntligen ta min platinum trophy. Söker du efter ett "racing" spel är detta spel inget för dig. Gillar du att köra i överdrivet hög fart i motsatt trafik riktning på en motorväg och bli belönad för att du bara nästan krockar har du hittat helt rätt.

Spelet går ut på att vinna en rad olika tävlingar med olika regler. Bla Road Rage som går ut på att preja så många bilar som möjligt av vägen, Marked man som går ut på att försöka att ta sig från punkt A till B utan att bli prejad av vegen m,m.  Självklart finns det även race som går ut på att komma först över mål linjen.

Spelet har ett grymt bra soundtrack och innehåller även klassisk en del klassisk musik vilket känns konstigt till en början. Men faktum är att det är något speciellt med att smasha allt man ser till tonerna av Johann Sebastian Bach. Spelet har även sandlåde läge där man kan åka fritt i staden och leta upp skyltar, genvägar, hopp mm för att låsa upp olika trophys.

Spelet har även ett bra online läge med massor av tävlingar och utmaningar. Men för att spela online bör du ha bra tålamod då många spelare inte verkar förstå hur man läser och följer anvisningar till co-op uppdrag. En bra spel idé och ett grymt soundtrack gör att detta spelet hamnar högt upp på min lista över bra spel.


Betyg: 8 av 10
Spelet finns även till Xbox360 och PCKommentarer
Postat av: my

Cool header :)

2010-04-10 @ 09:19:21
URL: http://mylinden.blogg.se/
Postat av: Josefine Lembke

ska vi följa varandra via bloglovin??:)):)):))

2010-04-10 @ 15:37:08
URL: http://jossaahn.blogg.se/
Postat av: m a r i a

Hej! Har just nu en frågestund i min blogg och skulle bli jätteglad om du lämnade en liten fråga. Kram på dig :)!

2010-04-10 @ 18:01:04
URL: http://mariasvenssons.blogg.se/
Postat av: SPELA MER

Personligen har jag svårt för bilspel. Men schyst blogg! :)

2010-04-11 @ 01:32:09
URL: http://spelamer.blogg.se/
Postat av: Anonym

:D

2010-04-18 @ 21:09:18
Postat av: Jorm

Jag tycker att den där framsidan är så sjukt snygg! Måste också hålla med ovanstående om att jag har svårt för bilspel, om man inte är flera som spelar tillsammans förstås :)

2010-06-02 @ 11:43:02
URL: http://spela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin