Mobil Spel Värda Att Nämnas


Tänkte jag skulle ta och lägga upp lite mobil spel som är värda att nämnas. Nu snackar vi spel till "vanliga" telefoner med 128x176 - 240x320 skärmar och inte flashiga iPhones mfl. Att ha spel på mobilen kan vara en bra tröst i tristessen när man sitter på tex bussen, tåget eller vid andra tillfällen när man bara sitter och stirrar. Men det är få spel som gör sig bra i mobiler eftersom den är ganska begränsad med grafiken, skärmen och knapparna. Ett bra mobil spel ska gå att styra med 2-3 knappar. Detta är mitt första mobil spel inlägg och jag kommer att skriva fler lite då och då. Dom tre första är iallafall:

 

Peggle

Roligt spel som funkar perfekt i mobil form. Finns även till PC och går även att köpa via PSN. Spelet går ut på att få bort oranga block genom att skjuta en kula uppifrån. Lite som arkanoid fast uppochner.

 

Crazy Penguin Catapult 1 & 2

Kul spel som går ut på att skjuta iväg ett antal pingviner och försöka träffa isbjörnar. Finns även strategi läge som funkar lite som gamla hederliga Risk.

 

Summer Games 3

Extremt roligt och beroende framkallande. Försök slå alla världs rekord och vinna alla tävlingar. Som ni förstår finns det en etta och tvåa av spelet men även om även dom var grymt bra så är detta roligast.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Josefin Bellini

Riktigt awesome blogg du har! Me like!!!

2010-08-16 @ 19:02:31
URL: http://minibellini.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag önskar er ett gott slut på det gamla året och ett Gott Nytt År på vårat nya år 2011. . . / Jenny

2010-12-31 @ 16:21:18
URL: http://jennysmodemix.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin